Kategorier
Lukas

Lukas 18 måneder

Ja, jeg ved godt at det er et par dage for tidligt, men om ganske få dage fylder Lukas 1½ år. Vores lille baby er blevet til en lille dreng!

Det er så sjovt, og Lukas er virkelig begyndt at kunne mange ting. Tænderne er der ved at være 16 stykker af, så der er en del at børste. På magisk vis er Lukas blevet glad for at få børstet tænder, eller rettere sagt – han er glad for tandpasta. Han sutter ivrigt på børsten når den kommer ind i munden.

I vuggestuen har Lukas haft besøg af Mormor og Bedstefar til bedsteforældre dag. De var begge glade for at besøge ham der, og se hvordan hverdagen var i en vuggestue. Og så var de vist lidt overraskede over hvor meget Lukas var rundt på hele området, og lege med alverdens ting. Især sandkassen og legehuset har hans store interesse, det kan gerne ses på vores gulv når han kommer hjem, der ofte ligner en strand.

Hjemme er det seneste hit mikrobølgeovnen. Den anden dag hentede jeg hans skammel fra badeværelset, så han kunne stå på den imens jeg lavede mad. Han fik den hurtigt flyttet, så han kunne nå mikroovnen, og så skulle der ellers laves mad til den store guldmedalje. At få lov at åbne ovnen, lægge “mad” ind, lukke den igen, og så trykke på knapperne der fik det til at bippe og lyse i displayet… jamen hvad kan man da ønske sig mere??
Her til morgen gjorde han så selv tricket efter – han hentede sin skammel på badeværelset, og bar den ud til mikroovnen, og så skulle der leges igen.

Jojo, den lille mand er god til at lære, og det kan man jo kun glæde sig over, selvom det nok vil give os nogle grå hår i fremtiden.

[flagallery gid=36]

En kommentar til “Lukas 18 måneder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *