Kategorier
Kræft

Dagens kontrol

I dag har jeg så igen været på Århus Sygehus i Tage Hansensgade. I dag skulle jeg have resultatet af min scanning i sidste uge, og resultatet var som forventet – jeg har det strålende!

Scanningen viste dog at jeg havde lidt problemer med min ryg i lænden. Det så ud som om den var faldet lidt sammen, men det var nu ikke noget nyt. Jeg har i flere år haft ondt i lænden, og faktisk især når jeg stod stille, eller gik langsomt og kiggede butikker. Det fortalte min mor så, at det havde hun også besvær med, så det er åbenbart en familiesvaghed. Well, måske kan jeg få udleveret en rolator når jeg bliver 40 😉

Min mor var som sagt taget med mig, og imellem blodprøven og lægeundersøgelsen/samtalen tog vi en tur ned i byen. Jeg skulle have en taske til min nye pc, og samtidig fik jeg hentet noget Århus 1900 løbetøj hos In-Sport. Min nye pc er iøvrigt et kapitel for sig selv – den kommer der et selvstændigt indlæg om. Nu skal jeg lige blive gode venner med Windows Vista, men det er nu ikke så slemt når man lige får fjernet det værste…

4 kommentarer til “Dagens kontrol”

Godt at høre at du har det fint. Det er da også hvad jeg kan fornemme gennem det du skriver, men det er nu rart at have det på skrift også 😉

Ja, jeg har det fint. Især når der nu lige går nogle dage, og det hele kommer lidt på afstand igen. Sjovt nok føler jeg mig gerne lidt småsyg når disse kontroller kommer. Det varer fra en uges tid før, til en uges tid efter. Jeg syntes pludselig at jeg kan mærke en masse knuder, og mit hjerte slår lidt underligt. Jeg lå og tænkte en del over det i sengen i aftes, men så kom jeg i tanke om hvorfor jeg havde ondt i skulderen, og syntes jeg kunne mærke noget hårdt… Jeg havde jo slæbt rundt på min nye bærbare i et par dage, og lige præcis i den side. Så der er ofte en naturlig forklaring på, hvorfor man har det lidt sært i perioder. Man skal bare lige tænke lidt tilbage.
Jeg var iøvrigt lige inde på din blog….
Nu er jeg jo ikke den store strikke ekspert. Men jeg har altså svært ved at se, hvordan den der ting skal bruges i dit seneste indlæg? Er det noget til at tage på overkroppen, og hvor skal armene i så fald stikke ud???

Bent

Hej Bent

Jeg fulgte dig meget på din tidligere blog, da jeg også blev ramt af lymfekræft sidste år. jeg er rask nu – som du, og render til kontrol på Tage Hansens gade hver 3. måned. Dejligt de holder øje med os 🙂
Nu hvor du er så glad for at løbe, tænkte jeg om ikke du kunne være interesseret i at være med i Stafet for livet. Det er et støtte arrangement til kræftens bekæmpelse, som vi afholder i Rønde d. 6-7. september. Jeg er med som fighter og kunne godt tænke mig at invitere dig og evt. dine pårørende, venner og bekendte med til en dejlig dag, med et godt formål. eksempelvis oplysning om kræft, støtte og snak med ligestillede, alt overskud går til kræftens bekæmpelse. Du kan se mere om arrangementet på Stafetforlivet.dk under syddjurs. Som fighter vil vi gå/løbe den første runde på banen, og markere starten. Ellers er det et stafetløb i 24 timer for hold, for at pointere at kræft er hårdt arbejde i 24 i døgnet.
Håber at høre fra dig.
Hilsen JaneJ

Hej JaneJ

Uhh, du prikker til min dårlige samvittighed. Jeg ville gerne have været med sidste år, men inden jeg fik set mig om, var det overstået.
Så i år skal det være! Jeg vil tage fat i mine løbevenner, og høre om nogen af dem kunne have lyst til at tage med en tur til Rønde. På den måde kunne vi jo lave et helt hold. Alternativt bliver det nok bare mig der kommer og løber fighterrunden.

Bent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *