Kategorier
Lidt af hvert

Segway i Vilnius

Så er ugen ved at være færdig, og min sidste weekend i Vilnius skal til at starte.

I dag har jeg planlagt, at tage ud og køre på Segway sammen med en af mine Litauske kolleger. For dig der ikke kender en Segway, så tag et kig på denne video på Youtube http://youtube.com/watch?v=rnuVhK-AIGg
Vi glæder os meget, jeg tror det bliver smadder sjovt. Jeg har gerne villet prøve sådan en, siden jeg så Preben Mejer fortælle om at de havde fået en på Inovation Lab i Århus. Nu er muligheden der, og så vil jeg bestemt ikke lade den gå fra mig.

Lørdag må jeg hellere se om jeg kan tage mig sammen til at løbe en tur, men ellers skal jeg bare stresse lidt af, og forberede mig til den sidste uge på jobbet. Søndag skal jeg igen være sammen med mine kolleger, hvor vi tager ud til en park uden for byen. Der skulle være meget smukt, og jeg har hørt at det skulle være konkurrence i roning. Jeg regner med at få en god frokost der, og så ellers tage hjem og nyde det sidste af weekenden i lejligheden. Den trænger iøvrigt også til en rengøring, så det må jeg også hellere få kigget på her i weekenden.

Ellers går det fortsat fint i Litauen, men jeg glæder mig efterhånden til at komme hjem. Jeg havde oprindeligt ønsket at være her i 2 uger, så nu hvor jeg snart går ind i den 5. uge, kan jeg godt mærke at jeg efterhånden savner at komme hjem til mig selv. I ugen efter jeg kommer hjem, har jeg fået ferie, så jeg håber på godt vejr så jeg kan nyde den ved stranden.

2 kommentarer til “Segway i Vilnius”

Selvfølgelig kan du tage dig sammen til at løbe 😉
Kan egentlig godt forstå at du snart trænger til at komme hjem igen når du har været så længe væk. Det kan jo være det passer med det gode vejr der helt sikkert kommer sidst i næste uge – der begynder jeg nemlig også på min ferie 🙂
God weekend!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *