Kategorier
Lidt af hvert

Nyt fra Vilnius

Så er weekenden ved at gå på hæld – også her i Vilnius.

Jeg har slappet godt af her i weekenden. Der er brug for det, for det er faktisk hårdt arbejde jeg er på. Jeg kan godt mærke at det stresser mig. Der er så meget jeg gerne vil nå, men der er jo også en begrænset tid til det. Jeg kører med et koncept jeg kalder “Learning by Doing”, men det er jo ikke ret godt hvis der ikke kommer ret mange opgaver. I den tid skal jeg så finde på noget andet at sætte mine medarbejdere til, men det har jeg desværre ikke fået iscenesat godt nok. Så det bliver lidt tilfældigt hvad jeg får lært fra mig, men sådan er det bare. Jeg må se om jeg kan blive bedre til det en anden gang – og det er jeg sikker på at jeg kan. Især hvis jeg får lidt tid tl det, og sparring fra mine kolleger i Danmark.

I fredags var jeg til bordfodbold turnering sammen med et par af Litauerne. Jeg havde blæret mig i vanlig stil med hvor god jeg var til at spille bordfodbold, men faktum var at jeg var ganske elendig. Det havde vi dog erfaret inden turneringen, så vi spillede blot for at være med, og samtidig nyde et par øl. Et par øl blev dog hurtigt til flere, og inden jeg vidste af det, begyndte de at slukke lyset i baren. Klokken var blevet 2, jeg var blevet fuld, og det var i den grad tid til at tage hjem og sove rusen ud. Således kom lørdagen til at foregå ret meget i sengen. Jeg havde de sædvanlige tømmermænd, så jeg kom ikke rigtigt ud og se kulturnat i Litauen. Faktisk nåede jeg kun på McDonalds, for at få noget usundt mad den dag – men lækkert var det nu alligevel 😉

[singlepic=46,160,120,,left][singlepic=47,160,120,,left][singlepic=48,160,120,,left]I dag har den så stået på løb. Jeg skulle jo have løbet i torsdags, men der kom arbejde i vejen den ene dag, og et socialt arrangement den anden dag. Så endnu engang er jeg sprunget over en enkelt træningsdag. Det er dog blevet til 2 gange løb i denne uge, så jeg er udemærket tilfreds. I dag havde jeg planlagt en længere tur. Jeg startede op i samme park som i tirsdags, og kunne hurtigt mærke at jeg havde problemer i den venstre ankel. Den var meget øm, og musklen føltes hård. Jeg havde faktisk indstillet mig på, at det ville blive en ganske kort løbetur i dag, men da jeg havde løbet 3 km, gik det faktisk nærmest over. Måske var det fordi jeg kom ud og løbe på et fastere underlag, men ihvertfald ændrede jeg igen beslutning, og ville fortsætte imod de 12,5 km. som jeg havde indstillet mit ur til fra starten. Mine kolleger havde fortalt mig at stien ved floden gik 4-5 km ud, så jeg besluttede at løbe til enden, hvilket ville passe fint. Da jeg nåede enden, var der dog ikke nogen bro, så jeg måtte lidt tilbage af samme vej, for at komme over og løbe på den anden side. Derovre forsvandt stien dog også ind imellem, men tilbage kom jeg, og jeg fik et par piger til at tage et billede af mig da jeg igen forlod floden for at løbe det sidste lille stykke hjem. Som det kan ses, blev det til ialt 12,14  km i tiden 1:25:30. Ikke nogen imponerende tid, men omvendt den længste distance jeg har løbet indtil nu. Så lidt stolt er jeg alligevel 😉

4 kommentarer til “Nyt fra Vilnius”

Det har du da også grund til. Bare det at du kommer afsted er da for mig at se fint nok i sig selv. Tempoet kan vel komme på senere. Jeg har også lige været ude og løbe men det blev kun til 5-6 km. (gad ikke måle) for det var i en frygtelig tordenluft og nu både regner og tordner det her – men ud kom jeg, og så må det blive længere en anden dag.
Godt at høre at du stadig hygger dig derovre!

Hej Karina

Jeg syntes faktisk det kan være en fordel at løbe i regnvejr. Det køler så dejligt, og man kan jo altid blive tør når man kommer hjem. I dag luftede det godt nede ved floden, og det hjalp lidt den ene vej. Men da jeg på hjemturen havde medvind, skal jeg love for at jeg fik varmen. Men du har helt ret – bare det at man kommer afsted er fint, så jeg klapper også af dine 5-6 km i dag. Det er flot.
Nu har jeg lige været i byen og spise, og efterfølgende gå en halvlang tur igennem byen, og til sidst slutte af med en kop kaffe/cacao ting. Nu er jeg hoppet i seng – skal tidligt op i morgen, da jeg skal være den første på kontoret. De fleste Litauere har fri i morgen, og også dem der normalt slår alarmen fra. Så den opgave har jeg fået. Så nu håber jeg ikke jeg laver rav i den…

Bent

Er det helligdag eller har de bare indset at det er dårligt at gå på arbejde om mandagen 🙂
Håber at du kom ind uden problemer og uden at få vækket hele Vilnius her til morgen.

Litauerne har faktisk et lidt smart system. Hvis en helligdag ligger i weekenden, så flytter man fridagen til om mandagen. Man skal jo ikke gå glip af en hyggelig fridag 🙂
Men det gælder så bare ikke for “mine” ansatte, da de jo arbejder med Danske kunder. Så hvor alle andre har fri, så må de altså arbejde. I morges var dog kommet direktøren 10 minutter før mig, så jeg slap for at slå alarmen fra. Til gengæld måtte jeg blive der til klokken 18, for at slå den til da de sidste forlod kontoret. En lang dag, så nu er jeg meget træt!

Bent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *