Kategorier
Lukas

Lukas 10 måneder

Lukas er nu 10 måneder. Det er lidt vildt at tænke på, at der er under 2 måneder til hans fødselsdag, men sådan er tiden bare fløjet afsted. Vi prøver at huske at nyde nuet, selvom ikke alle dage er lige nemme.

Lukas startede i vuggestuen den 1. februar. Det er bare gået så godt, og han har været så nem at køre ind. Den første uge var jeg i vuggestue sammen med ham. Først et par timer, men imod slutningen af ugen var det næsten en hel arbejdsdag. De første dage ænsede han slet ikke når jeg gik, så det var jo et tydeligt signal om at han syntes godt om det. Jeg er dog på en måde glad for at han nu – efter 3 ugers tid, kort græder når når jeg vinker farvel – men allerede når jeg er på vej ud af døren går det over.

Hjemme går det også godt. Lukas blev syg efter en god uges tid i vuggestuen, men det var blot et par dage han var fraværende.
Vi kunne godt ønske at han sov lidt længere om morgenen, hvor han gerne vågner imellem 05 og 06. Men set i lyset af, at han kommer i seng omkring klokken 19, og sjældent er vågen ret meget om natten, kan vi vist ikke klage.

[flagallery gid=31 name=Gallery]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *