Kategorier
Lukas

Lukas 1 år

Den 6. April havde Lukas fødselsdag.
Vi var taget til Litauen dagen før, så hans første fødselsdag blev fejret der. Hans Morfar blev også fejret samme dag, da han fyldte 60 år.
Tanter, Onkler, kusine og fætter kom på besøg, og her fik Lukas fine gaver og havde en dejlig dag.

Da vi kom tilbage til Danmark, besøgte vi venner i København på vejen hjem, og sørme om ikke også de havde sørget for en fin gave til Lukas, så igen blev han fejret.

Vel hjemme i Mårslet, skulle han jo også lige fejre sin fødselsdag i vuggestuen, så der havde han frugt med, som mor skar ud til alle børnene, og han blev fejret med fødselsdags sang, ballon, og flag.

Weekenden efter hans fødselsdag blev han igen fejret. Først hos gode venner i Horsens, hvor vi fik brunch i byen – Lukas blev igen flot begavet – og efterfølgende med en lur, og så en tur i svømmehallen.

Og i dag Søndag, har vi så haft den sidste omgang fødselsdag, hvor hele familien kom på besøg. Lukas fik mange fine gaver, bla. sandkasse og udstyr til samme, legekøkken, legemad, motorcykel og et fint Duplo tog, som faren straks tog i brug efter gæsterne var gået hjem. Efter lidt leg måtte Lukas og far dog lige have en lur, imens mor ryddede op. Sikke en dejlig dag!

Tak til jer alle fordi i ville være med til at fejre vores lille mand, som nu er blevet 1 år.

[flagallery gid=33 name=Gallery]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *