Kategorier
Kitesurfing

Hou den 9. maj

Endelig kom der vind i Hou. Vi havde flere gange tidligere kørt til Hou, kun for at opleve at vindmåleren på Hou Havn måtte køre på strøm, for vind var der ikke meget af.

Men Mandag den 9. maj fik Henrik overtalt mig til at køre derned igen. Jeg tog fri fra arbejde 1½ time tidligere, og begav mig afsted, på trods af at vindmåleren faktisk ikke meldte om vind.
Vel fremme var 3 windsurfere netop ved at overveje at gå ud igen, da vinden var taget til lige inden jeg kom. Så jeg pakkede min 12’er ud, og gik på vandet som eneste kitesurfer. Godt man har et jordspyd, så man kan klare sig selv.

Jeg fik en god times dejlig surf i fin vind. Da Henrik ankom var vinden dog taget stærkt af, og hverken han med en 13,5 kvm eller jeg selv med en 14 kvm kite kunne længere holde dragen i luften. Surt for Henrik, Sofie og Mads, men herlig dag for mig, hvor jeg fik øvet lidt mere hop, og frontside turns.

Hou er i øvrigt et dejligt spot uden de store bølger, men det kræver at der er vind fra sydøst – og gerne lidt mere end i dag.

[nggallery id=26]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *