Kategorier
Kitesurfing

Trend den 17. April 2011

Søndag den 17. April var vi taget til Trend for at surfe. Der er 126 km fra Viby, så ikke det tætteste spot. Til gengæld et rigtigt godt begynderspot, og faktisk bedre end Ahl, som vi ellers normalt tager til. Bugten er lang, og lader til at virke i alle vindretninger – man kan bunde 300 meter ud, så bør endda virke i fralandsvind, selvom vestenvind er bedst.

Vi havde alle tiders dag, selvom Rita stadig lige mangler det sidste for at komme helt op og surfe, til hendes store irritation. Men det skal nok komme – som det ses på billederne, er hun flere gange helt oppe af vandet. Så det er tæt på.

Jeg selv kom lidt i klammeri med Niels, idet hans kite crashede 2 meter foran mig, idet jeg surfede lystigt afsted. Med held lykkedes det mig at frigøre mig fra mit board, som var i boardleash, hvorefter jeg hurtigt dykkede igennem Niels’s liner, og fri af kiten.  Ganske uventet var der intet sket med Niels’s kite, udover at den var invertet, på trods af at jeg mente at ramme den med mit board med finnerne forrest. Utrolig heldigt.
Efter jeg havde hjulpet Niels med at få vendt hans kite, kunne vi begge sejle videre – en oplevelse rigere 🙂
Senere lykkedes det Niels at fjumre igen, og jeg samlede hans board op, og transporterede det til stranden, men derfra fik han lov at klare sig selv, imens jeg fortsatte med at øve min nye vending “Frontside turn”.
Til min store fornøjelse gik det rigtigt godt i 5-6 vendinger, og nu kan jeg rigtigt blære mig for Henrik næste gang vi mødes (håber jeg).

Næste gang til Trend håber jeg at vi får selskab af flere fra Århus – det er alligevel sjovere når vi er lidt flere – selvom der er langt.[nggallery id=25]

2 kommentarer til “Trend den 17. April 2011”

Godt at høre at I havde en god dag. Jeg forstod ellers på din sms, at der ikke var så meget vind, men det kom måske. “Frontside turn”, det må jeg nok sige.. Det lyder dejligt med et fladvandsspot. Jeg er (næste med garanti) på næste gang.

Jojo, der var skam fin vind. Men det var de store kites vi skulle bruge. Men den lå vel mellem 7 og 10 m/s on-shore – så det var helt perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *