Kategorier
Lidt af hvert

Fri weekend i Vilnius

I denne weekend har vi haft fri her i Vilnius. Der er kommet lidt mere ro på arbejdet, og der har ikke været det store behov for at arbejde hjemme om aftenen i denne uge. Vi skal dog have forberedt lidt arbejde til i morgen i løbet af i dag.

Fredag aften havde vi inviteret alle vores medarbejdere “hjem” i vores lejlighed. Vi havde været på den store indkøbstur, og havde købt ost, pølser, øl og vin, så vi kunne hygge os lidt i hinandens selskab. Vi havde inviteret gæsterne til klokken 19, og da arbejdsdagen først slutter klokken 17, var det ikke langt tid vi havde til at forberede os. Jeg nåede også først i bad, ganske få minutter før de første gæster kom, men det skulle altså til.
Vi havde en hyggelig aften med masser af vin, spil på min medbragte Nintendo Wii, musik og også en enkelt dans. Og så var der masser af uformel snak, som fik rystet selskabet godt sammen. Det var rart at være sammen med kollegerne uden at alt gik op i arbejde. Gitte gik i seng omkring midnat, og lidt efter fik jeg sagt farvel til de fleste gæster. En enkelt valgte dog istedet at blive natten over 😉

Lørdag vågnede vi så op til tømmermænd. Et kig ind i stuen afslørede et frygtelig svineri med rødvinspletter på gulvet og i møblerne, tomme flasker, madrester, chips, glas og skidt over det hele. Jeg havde mest lyst til at gå i seng igen og lade som ingenting, men da Gitte stod op, valgte jeg alligevel at hjælpe med oprydningen på trods af mine tømmermænd. Vi fik det relativt hurtigt klaret, og så kunne jeg gå tilbage i sengen, imens Gitte gik en tur på shopping. Resten af eftermiddagen tilbragte vi i sengen, indtil Gitte igen kom hjem. Så var det op og i bad, og derefter gik turen ud til Anders, som meget venligt havde inviteret os hjem til mad hos ham og hans kone. Der var fint dækket op, med hjemmelavet mad til den store guldmedalje. Min appetit svigtede dog, så jeg nøjes med ganske lidt mad. Så kan jeg måske lære at undlade at drikke så meget dagen før.

I dag har vi fået brunch med æg og bacon, og nu skal vi lige have sat endnu en vaskfuld tøj over, og så afsted til Akropolis (Shoppingcenter). Vi skal have købt en ekstra dyne, som kan benyttes af min overnattende gæst, Gitte’s mand, og min far når han kommer i næste måned.

2 kommentarer til “Fri weekend i Vilnius”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *