Kategorier
Lidt af hvert Lukas

Dagens opdatering

Min mor syntes åbenbart at det var længe siden her var sket noget – og ja det har hun jo egentlig ret i.
Det er derfor bloggen hedder “..en personlig blog der sjældent opdateres” 🙂
Men lad mig da opdatere lidt hvordan det går med Lukas.

Vi var i torsdags tilbage på Skejby til tjek for gulsot. Det skete efter at sundhedsplejersken syntes at han fortsat var gul i starten af ugen. Det er lidt svært at se når man går hjemme med ham, og ikke rigtigt har andre babyer til at sammenligne. Men jo, han ser da sund og rask ud med den fine kulør (i modsætning til hans blege forældre). En blodprøve onsdag, viste at hans bilarubin tal blot var faldet 2 point siden vi blev udskrevet.

Anyway – på Skejby blev han tilset af en læge, der kunne konstatere at han var i fin form, og alting fungerede som det skulle. Vi kunne jo kun være enige, og fortælle at han spiste godt – og der også kommer rigelige mængder ud i den anden ende. Det passede også med vægten, hvor vi kunne erfare at han havde taget 1500 gram på siden han var længst nede. Således vejer han i dag 4500 gram.
Der blev fulgt op med en blodprøve, som vi endnu ikke har fået resultatet af. Men mon ikke de ville have kontaktet os, hvis der var noget helt galt. På torsdag  skal han have taget blodprøve igen, og så må vi se hvordan det ser ud.
Vi er nu i en åben indlæggelse, så hvis han bliver syg, kan vi komme direkte derud, uden at skulle igennem egen læge/lægevagt.

Rita er startet i mødregruppe. Desværre faldt den første dag sammen med besøget på Skejby, så hun kom lidt sent afsted. Men det bliver rart at skabe lidt nye kontakter i byen. Vi er også begge kommet med i en gruppe som skal arrangere motionsløb i byen, så der kommer vi også til at kende lidt folk. Jeg selv har fået til opgave at skaffe sponsorer, så jeg skal i gang med at skrive rundt til diverse.

Der er tilføjet 32 nye billeder til galleriet af Lukas.

[flagallery gid=11 skin=flat_wall_3d name=Gallery]

En kommentar til “Dagens opdatering”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *