Kategorier
Lukas

Besøg af sundhedsplejersken

I dag har vi haft besøg af sundhedsplejersken.
Besøget var egentlig først planlagt til på torsdag, men vi fik hende til at klemme os ind i dag, da vi gerne lige ville have lidt vejledning om, at give Lukas bad.
Hun er rigtig sød, og havde mange gode råd til os. Vi har ikke været så gode til at have Lukas på maven, men hun gav et tip om, at tage puslepuden med ind i stuen, og så lade ham ligge på den på sofabordet, når han alligevel er vågen.
Hun havde også tip til at undgå vuggedød, nemlig at sørge for at han ikke havde det for varmt om natten. Vi har nok været lidt forsigtige på det punkt, da han ikke måtte blive kold på sygehuset, men vi skal nok forsøge med lidt mindre tøj de næste dage.
Og så hjalp hun med badet. Heldigvis viste det sig, at den måde vi havde givet ham bad på, faktisk i store træk var magen til den måde hun gjorde det på.

Vi købte jo lidt ekstra tøj til Lukas i størrelse 50 – men må allerede erkende at han er ved at vokse ud af det, efter at have brugt det 1 gang. Han var jo også 52 cm ved fødslen, så han ligger lige imellem størrelse 50 og 56 nu.
Hans vægt var steget til ca. 3600 gram, så i forhold til lavpunktet, har han taget ca. 600 gram på. Det er meget flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *