Kategorier
Lukas

Endelig udskrevet

Det er lidt tid siden jeg har opdateret jer, men nu er der tid til det.
Tirsdag var vi til høreundersøgelse på Skejby Sygehus. Jeg havde været lidt nervøs for det, da en god ven var blevet hørehæmmet pga. gulsot i barndommen, men samtidig havde jeg en god fornemmelse af, at Lukas’s hørelse fungerede fint. Det var heldigvis også resultatet, da alle tests blev gennemført med succes.

I går var vi så igen til kontrol på Skejby Sygehus, for at få målt hans bilarubin tal i en blodprøve. Efter ankomst klokken 07:30, med efterfølgende blodprøve, måtte vi væbne os med tålmodighed imens vi ventede på svaret. Vi var lidt usikre på om det var var gået den ene eller den anden vej, da vi syntes at han fortsat var meget gul i hovedet ind imellem. Han havde dog været meget frisk og vågen, hvilket tydede på at det gik den rigtige vej.
Endelig klokken 11:00 kom resultatet, som sagde at hans bilarubin tal var faldet til 145 fra 155, så det ser altså ud til at hans lever er begyndt at fungere som den skal. Efter en grundig lægeundersøgelse, blev vi udskrevet torsdag eftermiddag. Så er det slut med kontrol besøg på hospitalet – hvis der bliver problemer med ham igen, skal vi igennem egen læge. Dejligt!

Torsdag aften tog vi ud til far og Trine, hvor vi fik aftensmad. Her fandt vi ud af, at en så simpel ting, som at tage på besøg hos venner, kræver ret mange kræfter. Rita var faktisk ved at falde i søvn i maden, så efter vi havde spist, kørte vi hjem, så Lukas kunne få mad, og Rita kunne komme tidligt i seng.

Natten til i dag har været en hård oplevelse – Lukas har stort set holdt os vågen til klokken 05:00, hvorefter det lykkedes os at få et par timers søvn.
Til formiddag har vi haft besøg af Farmor og Grandmoster Else, og Lukas er endnu engang blevet forkælet med gaver. Tak for både gaver, og medbragt mad – det var nemt 🙂

Se billeder af Else i galleriet “Lukas med gæster”.

2 kommentarer til “Endelig udskrevet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *