Kategorier
Lidt af hvert

Run by the river

Jeg er vel ankommet til Litauen. I går var første arbejdsdag med mine nye kolleger, og jeg må sige at de er dygtige. Jo, ganske vist mangler de lidt på at være eksperter, men jeg føler mig ganske overbevist om, at det nok skal gå det hele. Jeg husker selv da jeg startede i TDC Servicedesk. Ak, der var mange ting at holde styr på. Jeg syntes jo nok at jeg var en dygtig teknikker som havde styr på det meste, men når man starter i et nyt job, er der alligevel mange ting som man slet ikke havde tænkt på.

[slideshow=8]Efter en meget varm arbejdsdag i går, skyndte jeg mig hjem til lejligheden, og fik mit løbetøj på. Jeg havde bestemt mig for ruten, der skulle gå langs den smukke Neris flod. Der er utroligt smukt at løbe i området, hvor er der masser af fine bygninger og herlig natur. Så jeg savner ikke så meget Marselisskoven hjemme i Århus. Løbeturen kom til at være relativt kort, men som sædvanligt i et meget højt tempo for mig. Jeg startede ud i ca. 5:20/km, men fik efterhånden sat tempoet ned, så det sidste foregik i 6:30/km
Ialt løb jeg små 6 km.

I morgen er der jo som bekendt fridag hjemme i Danmark, så vi har også besluttet os for at holde dagen fri. Jeg forventer at jeg skal rundt og se mig om i byen, og jeg skal også løbe igen i morgen. Jeg håber at jeg kan nærme mig 10 km, for jeg skal jo snart kunne løbe 12-13 km ifølge min plan.

Ellers går alt fint her i Litauen. Efter lidt start vanskeligheder, hvor jeg blandt andet fandt ud af at jeg havde glemt min tandbørste, og der indtil nu kun har været koldt vand i bruseren. Det er dog dejligt frisk efter sådan en løbetur, men lige lovligt frisk til om morgenen.

2 kommentarer til “Run by the river”

Godt at høre, at du har det godt derovre og får løbet lidt, selvom du ikke er hjemme. Det ser da super ud. Kan også huske min mand brokkede sig over vandet da han var i Letland – det var ikke hver dag det var vamt, hvis der da var noget vand i hanen 🙁

Jeg har efterfølgende fundet ud af, at der slet ikke findes varmt vand her i bygningen. Derfor har vi en vandvarmer, og det er tilsyneladende den som er stået af.
Jeg må have rykket for en løsning hos mine Litauske kolleger i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *