Kategorier
Lidt af hvert

Just another day at the office

[singlepic=13,320,240,,right]Jeg har købt Elmo til min samling af bamser på kontoret. Jeg havde set ham på www.youtube.com og syntes han var ret genial. Ind imellem foretages er der en del at grine af på kontoret, og andre gange har vi brug for noget for at overleve. Så jeg syntes Elmo var rigtig god til det formål.

En dag slog tanken mig så, at det måtte da være muligt at lave “The live Elmo show”, og så var der ikke langt fra tanke til handling. Bente havde tidligere købt en rød “Long John” til hendes mand, og den fik jeg lov at låne til mit show sammen med Elmo. Det havde vi ret meget sjov ud af den aften. Nu kan du også se Elmo og jeg i vores show “Just another day at the office”…

just-another-day

3 kommentarer til “Just another day at the office”

Har lige set “Just-another-day” god opmuntring mens man sidder på kontoret lørdag morgen – I LITAUEN!

Ja, hvad skal man da ellers lave sådan en lørdag morgen *FNIS*
Sidder i mit nattøj og drikker kaffe. Men jeg skal snart op. Den står på undervisning i eftermiddag, og måske lidt sejlads i aften. Glæder mig…

Hey Bent!
Godt og se du har fået noget mere hår på hovedet.. Du ser noget mere frisk ud end sidst..
Ved ikke hvorfor men fik en bestemt sang på hjernen da jeg så vidoen *GG*

Han er for lækker, lækker lækker lækker lækker lækker lækker lækker lækker lækker ..

Go røv go weekend !

Knus Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *