Kategorier
Motionsløb

En kort, en lang og en lille kvik

Jeg er kommet ind i en god stime med løb igen. Det kan ellers være svært at få det til at passe, når man har skiftende vagter på arbejde, og samtidig gerne vil løbe med sine faste løbevenner. Men jeg har altså både fået løbet onsdag, lørdag og i dag. At det så har været lidt småt med mine faste løbepartnere er jo så en anden sag. Men man kan jo ikke forvente at alle kan komme hver gang, selvom det ville være mest optimalt.

Onsdag løb vi som tidligere skrevet hastighedsløb. Lørdag fik jeg Leif med ud på en 10,4 km tur omkring Gyvelhøj. Det var første gang jeg var med oppe af den bakke, og det var bestemt ikke nogen fornøjelse. Alligevel var det da lidt af en sejr at bestige den, så det var med god samvittighed, og manglende luft, at turen gik ned af mod Blommehaven igen. Det var dejligt at få løbet “langt” igen. Jeg havde jo ikke løbet 10 km. siden vi løb ved Pøt Mølle. Nu er jeg ikke så nervøs for at jeg ikke kan nå de 13 km i starten af juni, selvom det kommer til at kræve alt min energi.

I dag havde Arnold planlagt en lille kort tur til os. Den gik omkring Dronningens have, og igennem et lille stykke skov jeg ikke tidligere havde løbet i. Det er sjovt som det lille område omkring Stadion kan blive ved med at diske op med nye stier, som man ikke tidligere har løbet på. Der er virkelig mange muligheder for at løbe nogle dejlige ture derude.

Næste løb bliver på onsdag, men derefter kommer jeg nok til at holde pause indtil næste uge. Jeg forventer grimme tømmermænd på lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *