Kategorier
Lidt af hvert

Djurs Sommerland

[singlepic=25,320,240,,left] I går var jeg i Djurs Sommerland sammen med Flemming, Annette og deres 2 børn, Nikolai og Jakob. Det var alle tiders dag! Solen skinnede jo fra en nærmest skyfri himmel, så det var vigtigt at få smurt sig godt ind i solcreme. Jeg kan jo stadig huske hvordan jeg blev rød efter sejlturen ved Juelsminde for et par uger siden.

Men der var andre end os der havde fået den gode idé, at tage i Djurs Sommerland. Flemming og Annette havde årskort, så de kunne vandre lige igennem køen sammen med børnene og starte med at lege med det samme. Jeg måtte derimod stille mig i kø sammen med alle de andre. Da jeg nåede frem til billetkontoret, besluttede jeg mig til at købe et årskort. Så nu kan jeg også gå lige igennem næste gang vi skal derop. Så må jeg bare sørge for at få det brugt.

Der er godtnok sket meget siden jeg har været der sidst. Dengang var det noget med bue og pil i cowboyland, og man kunne ride på rigtige levende heste. Nu er det mekaniske heste, og så skød vi med luftgeværer. Jeg skal dog ikke kunne sige om det stadig er muligt at skyde med bue og pil, for vi prøvede ikke det hele i går.

Men hvor er det ærgeligt at man er blevet så stor. Et af de sjoveste steder var nok det indendørs legeland. Et langt hus der var fyldt med de små bolde man kunne lege med, sammen med diverse puder, en stor oppustelig hval, og et legetårn man kunne kravle rundt i. Men altså kun for legebørn under 140 cm. Overvejer pt. at save lidt af mine ben… 🙂

En af de ting jeg gerne måtte prøve, var luftgyngen. Så imens Nikolai og Jakob var i fuld gang på de mekaniske heste, snuppede jeg mig en tur i gyngen. Det startede ganske godt, men den sidste halvdel af turen gik baglæns. Puha, sikke en oplevelse. Jeg klarede det dog uden at kaste op.

Årskortet er nu slet ikke nogen dum idé. Udover at det giver fri adgang til Djurs Sommerland i hele sæsonnen, kan man også få rabat andre steder. Blandt andet i BonBon Land, i Legoland, og i Scandinavisk Dyrepark. Alle steder jeg gerne vil opleve i år. Så det skal nok tjene sig hjem inden året er omme. Desuden giver det op til 20% rabat på mad og drikke i Djurs Sommerland, og der fik vi allerede en del rabat i går.

Jeg glæder mig til vi skal derud og lege igen. Så skal vi også prøve den nye rutchebane…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *