Kategorier
Kitesurfing

Alrø den 30. August 2011

En lidt rodet vind dag. Da jeg ankom, var Henrik ved a rigge sin 7’er til, da han mente at 10’eren var for stor.

Jeg selv gjorde det samme efter at have taget lidt billeder. Men da jeg så skulle gå ud, faldt vinden til stort set ingenting. Jeg riggede så min 12’er til, og fik et par ture med den. På vandet var jeg ved at blive flået af nogle grimme pust, så ind med den igen.
Efter en kop kaffe passede vinden bedre til min 12’er, og jeg fik et par ture, og nogle hop med lidt mere højde end jeg havde regnet med 🙂

Billederne blev ikke så gode – det er nok mine dårlige evner som fotograf der skal forbedres over den næste tid.
Øvelse gør vel mester en dag…

[nggallery id=35]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *