Kategorier
Motionsløb

½-maraton

Årets mål er, at kunne deltage i en ½-maraton, og naturligvis gennemføre den. Tiden er ikke vigtig for mig – den kan jeg jagte efterfølgende. Men med tiden 1:14:16 til 11 km. løbet ved Pøt Mølle, skal jeg nok ikke gøre mig håb om at komme under 2 timer.
Hvis man kigger på resultatlisten fra 2007, vil jeg nok komme til at ligge ret tæt på bunden, da sidste løber kom ind på 2:25:00

Min plan for at kunne gennemføre et sådan løb, er at opsætte en række delmål igennem året. Det tror jeg er vigtigt, så man ikke bare har et urealistisk mål et stykke ude i fremtiden. På denne måde kan jeg også hjælpe mig selv til at komme videre i min træning, fra måned til måned.Løbere fra Pøt Mølle

Planen er som følger:
11 km. i april
13 km. i maj
15 km. i juni
16 km. i juli
18 km. i august
20 km. i september
21,1 km. den 14 september

Det er ikke planen at kunne løbe distancen ved alle træningsdage, men blot kunne løbe den minimum 1 gang pr. måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *