Kategorier
Kræft

Kræft kontrol

I morgen er der igen kontrol af min kræft. Denne gang er det med CT scanning.

Som sædvanlig har jeg været lidt nervøs inden jeg skal derop, også selvom jeg syntes jeg har det ganske fint. Når jeg husker tilbage på sidste gang jeg var til undersøgelse, var jeg også rigtig nervøs for, om der nu var et eller andet i halsen, eller måske noget ved lungerne. Det var træls at jeg ikke var blevet scannet dengang, og jeg syntes der var evigheder til jeg skulle scannes igen, så de kunne se om der var sket noget i mine lymfeknuder ved lungerne.
Men nu er tiden altså kommet til den scanning. Jeg er ikke vildt nervøs længere, men jeg er da lidt spændt på hvad resultatet siger om 14 dages tid. Selve scanningen er der ikke så mange ben i. Jeg skal sikkert drikke en liter kontrastvæske, og så får jeg jo lagt et drop til kontrast under scanningen. Sidste gang jeg blev scannet, mærkede jeg metalsmagen i munden, og der kom også lidt varme, men ikke noget der var specielt ubehageligt. Så det kommer sikkert også til at gå fint i morgen.

Jeg skal møde til scanning klokken 8, så jeg håber at være den første der bliver scannet. Men måske er der kø efter der har været strejket de sidste uger – det må tiden vise…

2 kommentarer til “Kræft kontrol”

Jeg har det også underligt op til kontrollerne for tænk nu hvis….man kan godt nok forestille sig mange underlige ting.
Hvis du virkelig havde mistanke om noget gik du jo ikke og ventede til du havde en tid alligevel, men tog afsted med det samme, og når du kan løbe 11 km. så fejler du nok ikke noget. Pøj, pøj med scanningen i morgen!

Hej Karina.

Du har helt ret – der er nok ikke noget. Det forventer jeg ihvertfald ikke. Scanningen gik fint. Som sædvanlig fik jeg lidt varme i ryggen da de sprøjtede kontrast ind, og metalsmagen i munden slap jeg heller ikke for. Men det er jo småting. Om 1 uge skal jeg op og have resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *