Kategorier
Bowling

Dagens bowlingtræning

Jeg har været nede og bowle her til aften. Det er ellers ikke blevet til meget i år, for dels har jeg været skadet efter skiferien, og dels har jeg haft en masse vagter, der lå lige på det tidspunkt hvor vi bowler. Jeg var dog med til Firma DM, hvor jeg fik en flot 6. plads i min klasse. Jeg lavede faktisk mit bedste resultat der i flere år, så jeg toppede på det rigtige tidspunkt.

I dag gik det nu heller ikke så tosset. Jeg spillede 3 serier, og de endte på 192, 150 og 168. Det kan nok trække mit snit på 142 lidt op igen. Såvidt jeg lige kan regne ud, burde jeg ende omkring 146. Det ligner mit snit fra 2007, så det er vel ikke så tosset.

Der er kun 3 gange træning tilbage i år, så jeg vil gøre hvad der er muligt, for at være med til alle 3.

En kommentar til “Dagens bowlingtræning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *