Kategorier
Motionsløb

Berlin ½-Maraton 2009

Jeg er kommet hjem efter at have gennemført Berlin ½-maraton i tiden 2:05:55
Jeg havde inden løbet en drøm om at gennemføre det indenfor 2 timer, men jeg måtte erkende at jeg ikke helt nåede dette mål. Derfor var det med ambivalente følelser jeg løb over målstregen – på en gang super glad og stolt over at have gennemført løbet, og samtidig ærgelig over at have misset mit mål.

Ikke desto mindre var det en fantastisk tur til Berlin med Århus 1900. Vi ankom fredag aften til Hotel Bogota, og efter at have fået lidt aftensmad, gik vi relativt tidligt i seng. Om lørdagen havde vi ca. 22 grader og dejlig solskin, så dagen blev tilbragt med at gå rundt i Berlin og nyde byen. Der er virkelig meget at se i Berlin, og vi nåede kun en brøkdel af det, så det er bestemt ikke sidste gang vi har været der. Vi deltog også i en bustur arrangeret af Århus 1900, hvor vi kørte rundt til de forskellige attraktioner. Undergrundsbanen blev også benyttet, så jeg kunne spare lidt kræfter til søndagens løb.

Ruten i Berlin er en meget flad rute, stort set uden stigninger af betydning. Det er et meget stort løb, og i år var der over 21.000 løbere. Derfor er det også nødvendigt at komme op til sin startplads i god tid, så man ikke skal overhale for mange under løbet – en ting jeg desværre fandt ud af på den hårde måde i år. Det skal dog ikke være undskyldningen for min tid, som jeg ikke kunne have gjort meget bedre i år. Jeg glæder mig allerede til næste år….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *